11ο Ναυτιλιακό Συνέδριο «NAVIGATOR 2012»

2012-10-01 12:16

 

11ο Ναυτιλιακό Συνέδριο «NAVIGATOR 2012»

7 Νοεμβρίου 2012, 09:00 - 17:00

Athenaeum InterContinental – Athens

 

Η NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS LTD. διοργανώνει για ενδέκατη χρονιά με αξιοσημείωτη επιτυχία το Ναυτιλιακό Συνέδριο «NAVIGATOR 2012» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012, στο Athenaeum InterContinental, λεωφόρος Συγγρού 89-93, στην Αθήνα από τις 09:00 ως τις 17:00. 

 

Το Ναυτιλιακό Συνέδριο «NAVIGATOR» έχει καθιερωθεί ως ετήσιος χώρος συνάντησης για πάνω από 400 καταξιωμένα Στελέχη της Ελληνικής και Διεθνούς Ναυτιλιακής Κοινότητας, έχοντας επιτύχει σημαντική συνεισφορά στη συζήτηση κρίσιμων θεμάτων που απασχολούν τη Ναυτιλία σήμερα.

 

Με την υποστήριξη διεθνώς αναγνωρισμένων Ναυτιλιακών Οργανισμών, τη χορηγική συμβολή Εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια Ναυτιλιακή Βιομηχανία, τη στήριξη από το σύνολο του Ναυτιλιακού Τύπου και τη διεισδυτική ματιά καταξιωμένων Ομιλητών, το «NAVIGATOR 2012» επικεντρώνεται στην εποικοδομητική ανάλυση και συζήτηση για:

 

·         Την Πειρατεία, με συντονιστή τον Nigel Lowry, Journalist, LLOYD'S LIST,

·         Σχολιασμό της Ναυτιλιακής Αγοράς από ξένους Πρέσβεις και Αντιπροσώπους Εμπορικών Επιμελητηρίων και συντονιστή τον Εμμανουήλ Βορδώνη,

·         Ναυτιλιακή Εκπαίδευση, με συντονιστή τον Ηλία Μπίσια, Director of NAFTIKA CHRONIKA Magazine and Member of the Research in ShIpping and Ports Laboratory (RESHIP/ EDINALE) of the University of the Aegean, και

·         Τάσεις της Αγοράς και Τεχνικά Ζητήματα με συντονιστή τον καθηγητή Ιωάννη Τζωάννο.

 

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστούν από τον πολιτιστικό οργανισμό ελculture δύο νέα εγχειρήματα που αφορούν στους θαλάσσιους δρόμους και στην Ελληνική ναυτιλία. Πρόκειται για την Aegeanale – πλατφόρμα πολιτισμού με στόχο να καταστήσει το Αιγαίο σύγχρονο σταυροδρόμι πολιτισμών με δράσεις όπως η δημιουργία open space gallery και η φιλοξενία μουσικών από χώρες της Νοτιοανατολικής Μεσογείου σε νησιά των Κυκλάδων και του Β.Αιγαίου.

Ένα ακόμη εγχείρημα αφορά στο Sea Bonds - πρόκειται για φιλοξενία/recidency καλλιτεχνών σε επαγγελματικούς στόλους με σκοπό τη δημιουργία έργων εμπνευσμένων από το μπάρκο. Τα έργα θα περιοδεύσουν σε ναυτικά μουσεία της Ελλάδας καθώς και στην έδρα της συνεργαζόμενης ναυτιλιακής εταιρείας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η δράση θα καταγραφεί σε ντοκιμαντέρ υψηλών προδιαγραφών προβάλλοντας τις Αξίες της ναυτιλίας με σκοπό να αξιοποιηθεί από τη ναυτιλιακή εταιρεία για την προβολή του έργου της.

 

Το  «NAVIGATOR 2012»  θα ακολουθήσουν τέσσερα (4) Τεχνικά Σεμινάρια / Forums από την ADMIRALTY, CARGOTEC Greece Ltd / Macgregor, FURUNO Hellas S.A. και τη VISWA LAB.

 

Για το Ναυτιλιακό Συνέδριο «NAVIGATOR» δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τους εκπροσώπους των Ship-owning / Ship-managing Companies.

Για να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη  NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS LTD. στο 210 6232 872 / 210 6232106, ή επισκεφθείτε το επίσημο site της NAVIGATOR Ltd.  www.navigatorltd.gr και https://conference.navigatorltd.gr

 

Η NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS LTD. δραστηριοποιείται με επιτυχία στην Ελληνική Ναυτιλιακή αγορά με σκοπό την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα διεθνών εταιρειών παροχής ναυτιλιακών υπηρεσιών, όπως Εταιρείες Ρυμουλκών, Πρακτόρων, Εταιρεία Ανάλυσης και Διαχείρισης Καυσίμων (VISWA LAB) καθώς και Εταιρεία Διαχείρισης Disbursement Accounts (DIABOS).